ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ΦΡΥΔΙΩΝ

Το τατουάζ ή tattoo είναι μια λέξη που στην Ελλάδα ονομάζεται δερματοστιξία. Από το 1990 το τατουάζ έχει περάσει από το σώμα και στο πρόσωπο και εξυπηρετεί καθαρά αισθητικούς σκοπούς. Σε αυτή την περίπτωση ονομάζεται ημιμόνιμο μακιγιάζ.
Η διαφορά μόνιμου και ημιμόνιμου τατουάζ είναι στο βάθος που φθάνει το χρώμα μέσα στο δέρμα. Στο μόνιμο μακιγιάζ το χρώμα φθάνει μέχρι το υπόδερμα και παραμένει στο σημείο εφόρου ζωής ενώ στο ημιμόνιμο τατουάζ τα χρώματα τοποθετούνται στην επιδερμίδα και με τη φυσική ανάπλαση των κυττάρων ξεθωριάζουν σε 1 εώς 2 χρόνια.
Το ημιμόνιμο μακιγιάζ επειδή προορίζεται για όλες τις ώρες δεν θα πρέπει να είναι έντονο.
Πριν την εφαρμογή του τατουάζ φρυδιών σχεδιάζουμε το ιδανικό σχήμα με βάση τη μορφολογία του κάθε προσώπου και επιλέγουμε το κατάλληλο χρώμα. Το σχεδιάζουμε με μολύβι και καταλήγουμε στο τελικό σχήμα πάντα σε συμφωνία με την πελάτισσα. Τέλος αφού καταλήξουμε στο επιθυμητό σχήμα ξεκινάμε τη διαδικασία της δερματοστιξίας (ημιμόνιμο τατουάζ). Η εφαρμογή μπορεί να γίνει είτε τρίχα τρίχα, είτε σκίαση είτε συνδυασμός των δυο ανάλογα το υπάρχον φρύδι και το αποτέλεσμα που θέλουμε να πετύχουμε. Οι βελόνες που χρησιμοποιούνται είναι μιας χρήσης και αποστειρωμένες. Το φυσικό μας φρύδι δεν απομακρύνεται παρά μόνο οι τρίχες οι οποίες είναι τελείως εκτός σχήματος.
Η πελάτισσα θα πρέπει να γνωρίζει ότι μετά την πρώτη εφαρμογή το χρώμα θα είναι έντονο για μια περίπου εβδομάδα και έπειτα χάνει περίπου το 60% το οποίο αναπληρώνεται στο retouch που πρέπει να γίνει μετά από ένα μήνα. Στο retouch έχουμε το τελικό αποτέλεσμα το οποίο διαρκεί περίπου 12-24 μήνες (ανάλογα με τον τύπο του δέρματος – τα λιπαρά δέρματα έχουν τη  τάση να αποβάλλουν πιο εύκολα το χρώμα).

ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΤΡΙΧΑ ΤΡΙΧΑ

Με αυτή τη μέθοδο ζωγραφίζουμε λεπτές τρίχες για να δημιουργήσουμε το επιθυμητό σχήμα φρυδιού. Οι φυσικές μας τρίχες παραμένουν μέσα στο σχήμα δίνοντας ακόμα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Η εφαρμογή πραγματοποιείται με μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας και οι βελόνες που χρησιμοποιούνται είναι αποστειρωμένες και μιας χρήσης. Τα χρώματα είναι υποαλλεργικά και ειδικά για το πρόσωπο ώστε να μην υπάρχει ο φόβος να αλλάξουν χρώμα με την πάροδο του χρόνου.

Διάρκεια 90-120′
Κόστος 200€ (2 συνεδρίες – μαζί με το retouch)

ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΣΚΙΑΣΗ

Με αυτή τη μέθοδο κάνουμε μια ελαφρυά σκίαση για να δημιουργήσουμε το επιθυμητό σχήμα φρυδιού. Οι φυσικές μας τρίχες παραμένουν μέσα στο σχήμα δίνοντας ακόμα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Η εφαρμογή πραγματοποιείται με μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας και οι βελόνες που χρησιμοποιούνται είναι αποστειρωμένες και μιας χρήσης. Τα χρώματα είναι υποαλλεργικά και ειδικά για το πρόσωπο ώστε να μην υπάρχει ο φόβος να αλλάξουν χρώμα με την πάροδο του χρόνου.

Διάρκεια 60-90′
Κόστος 150€ (2 συνεδρίες – μαζί με το retouch)

ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΣΚΙΑΣΗ & ΤΡΙΧΑ ΤΡΙΧΑ

Σε αυτή τη μέθοδο χρησιμοποιούμε δύο τεχνικές. Ζωγραφίζουμε τρίχες και κάνουμε μια ελαφρυά σκίαση για να δημιουργήσουμε το επιθυμητό σχήμα φρυδιού. Οι φυσικές μας τρίχες παραμένουν μέσα στο σχήμα δίνοντας ακόμα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Η εφαρμογή πραγματοποιείται με μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας και οι βελόνες που χρησιμοποιούνται είναι αποστειρωμένες και μιας χρήσης. Τα χρώματα είναι υποαλλεργικά και ειδικά για το πρόσωπο ώστε να μην υπάρχει ο φόβος να αλλάξουν χρώμα με την πάροδο του χρόνου.

Διάρκεια 60-120′
Κόστος 250€ (2 συνεδρίες – μαζί με το retouch)