Λίγα λόγια για εμάς

Minimal και φιλικό περιβάλλον, ολοκληρωμένες λύσεις για το πρόσωπο και το σώμα , λογικές τιμές και πολλά προνόμια για τα μέλη είναι τα χαρακτηριστικά του κέντρου ομορφιάς SPAnio.

The most beautiful me

Spa Spanio

 

Το φιλικό περιβάλλον του spa SPAnio και η ομάδα του είναι στη διάθεση σας να απαντήσουν σε όλες σας τις απορίες δίνοντας σας πλήρη εικόνα για το τι ενδείκνυται για την κάθε περίπτωση ακολουθώντας όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα θεραπειών και τους κανόνες υγιεινής.
Οι θεραπείες που πραγματοποιούνται είναι εξατομικευμένες αφού έχει γίνει άρτια διάγνωση του εκάστοτε προβλήματος.

Το SPAnio σνεργάζεται με τους μεγαλύτερους οίκους της Ελλάδας και του εξωτερικού πρωτοπόρους στον τομέα των προϊόντων ομορφιάς και αισθητικής.

Καλουτσάκη Κατερίνα

Αισθητικός – Κοσμετολόγος πτυχιούχος ΤΕΙ Αθηνών και HND Beauty Therapy City College Of Manchester

Η ιδιοκτήτρια του ινστιτούτου αισθητικής SPANIO ΚΑΛΟΥΤΣΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ είναι απόφοιτος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και έχει σπουδάσει στην Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ & ΣΩΜΑΤΟΣ όπου έχει ολοκληρώσει και επιπλέον πτυχία όπως  ΡΙΖΙΚΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ, ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ & ΜΑΣΑΖ -ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΣΩΜΑΤΟΣ. Έπειτα συνέχισε τις σπουδές της με την εισαγωγή της  στο  ΤΕΙ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ (ΝΥΝ ΠΑΔΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ).

Η διαρκή συμμετοχή της σε σεμινάρια αισθητικής και η αγάπη για το επάγγελμα της σας εξασφαλίζει ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΨΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!

Spa & Treatments

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

Το SPA SPAnio προσφέρει μια σειρά από υπέροχες θεραπείες που ομορφαίνουν την εμφάνιση σας και αναζωογονούν τον εαυτό σας.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Τρίτη – Παρασκευή: 10:00 – 20:00

Σάββατο: 10:00 – 16:00

Ο χώρος μας

Δείτε εικόνες από το χώρο μας