akmi-stin-plati1

ΧΗΜΙΚΑ ΠΗΛΙΝΓΚ

Αποκλειστικές συνθέσεις peelings και προϊόντων επανεπιφανειοποιησης για αποτελεσματική και γρήγορη αναδόμηση του δέρματος. Δεν προκαλείται ξεφλούδισμα και δεν χρειάζεται αποθεραπεία.

Τα χημικά peelings νέας γενιάς  γνωστά και ως peels είναι χημικές ενώσεις  που εφαρμόζονται στο δέρμα προκειμένου να απολεπίσουν επιφανειακές στιβάδες του δέρματος και να επιταχύνουν τον μεταβολισμό των κυττάρων δημιουργώντας νέα δερματικά κύτταρα κατά συνέπεια καινούριο και ανανεωμένο δέρμα. Αυτές οι χημικές ενώσεις δεν ερεθίζουν το δέρμα και δεν χρειάζεται χρόνος αποθεραπείας.

Χάρη στην ειδική νανοτεχνολογία που διαθέτουν τα συγκεκριμένα νεότερα χημικά peels εισχωρούν εύκολα στο επιθυμητό βάθος.

Λόγω της μικροσκοπικής τους δομής επιτρέπουν την εκλεκτική μεταφορά και την ελεγχόμενη απελευθέρωση των δραστικών συστατικών στο κατάλληλο βάθος των σημείων-στόχων. Αυτή ακριβώς η υψηλή διεισδυτική ικανότητα, επιτρέπει την επίτευξη του μέγιστου αποτελέσματος με μικρότερες ποσότητες δραστικών συστατικών, πράγμα που εξηγεί και την έλλειψη παρενεργειών.

Οι συνεδρίες που απαιτούνται ποικίλλουν ανάλογα την κλινική εικόνα της εκάστοτε περίπτωσης.

Διάρκεια 45′
Κόστος 50€