Υπηρεσίες Χεριών

Η περιποίηση των άκρων μας υποδηλώνει καθαριότητα και υποδυκνύει αγάπη για τον εαυτό μας! Μην αμελείτε την περιποίηση των άκρων σας κλείστε άμεσα το ραντεβού σας!

HMIMONIMO

Ημιμόνιμο μανικιούρ για αυτούς που θέλουν να έχουν περιποιημένα άκρα για τουλάχιστον 15 μέρες!

Διάρκεια 45′
Κόστος 15€

ΑΠΛΟ MANICURE

Περιποιηθείτε τα χέρια σας και ξεφορτωθείτε τα ενοχλητικά πετσάκια και τις παρανυχίδες. Δώστε τους όμορφο σχήμα και όποιο χρώμα σας αρέσει.

Διάρκεια 30′
Κόστος 12€

EXPRESS MANICURE

Μανικιούρ για αυτούς που δεν έχουν χρόνο και θέλουν να περιποιηθούν τα χέρια τους. Αυτή η υπηρεσία περιλαμβάνει κόψιμο νυχιών , λιμάρισμα, buffer και βερνίκι!

Διάρκεια 15′
Κόστος 7€

 MANICURE SPA

Διάρκεια 40′
Κόστος 18€

ΦΥΣΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ

Αν τα νύχια σας είναι λεπτά και σπάνε εύκολα σας έχουμε τη λύση. Ενίσχυση του φυσικού σας νυχιού με μια βάση ημιμόνιμου που η σύσταση του περιλαμβάνει τζελ ώστε να κρατήσει το χρώμα που θα επιλέξετε για τουλάχιστον 15 μέρες.

Διάρκεια 60′
Κόστος 20€

ACRYGEL ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Η νέα μόδα στα τεχνητά νύχια είναι το acrygel. Αυτό το υλικό είναι ένας συνδυασμός ακρυλικού και τζελ και προσφέρει επιμήκυνση στα νύχια σας εξαιρετικής σταθερότητας με διάρκεια τουλάχιστον 25 μέρες.

Διάρκεια 90′
Κόστος 40€

ACRYGEL ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Η συντήρηση είναι η διαδικασία κατά την οποία αφαιρείται το παλιό υλικό που προ υπάρχει και τοποθετείται καινούριο. Αλλάζουμε χρώμα, μήκος και σχήμα κατά την επιθυμία σας.

Διάρκεια 90′
Κόστος 30€

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΕΧΝΗΤΩΝ

Αφαίρεση υλικού τεχνητών νυχιών.

Διάρκεια 15′
Κόστος 10€

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΜΕ MANICURE

Αφαιρεση υλικού τεχνητών νυχιών και περιποίηση με ολοκληρωμένο manicure.

Διάρκεια 30′
Κόστος 15€