XHMIKΟ PEELING

Αποκλειστικές συνθέσεις peelings και προϊόντων επανεπιφανειοποιησης για αποτελεσματική και γρήγορη αναδόμηση του δέρματος. Δεν προκαλείται ξεφλούδισμα και δεν χρειάζεται αποθεραπεία.

Τα χημικά peelings νέας γενιάς  γνωστά και ως peels είναι χημικές ενώσεις  που εφαρμόζονται στο δέρμα προκειμένου να απολεπίσουν επιφανειακές στιβάδες του δέρματος και να επιταχύνουν τον μεταβολισμό των κυττάρων δημιουργώντας νέα δερματικά κύτταρα κατά συνέπεια καινούριο και ανανεωμένο δέρμα. Αυτές οι χημικές ενώσεις δεν ερεθίζουν το δέρμα και δεν χρειάζεται χρόνος αποθεραπείας.

Χάρη στην ειδική νανοτεχνολογία που διαθέτουν τα συγκεκριμένα νεότερα χημικά peels εισχωρούν εύκολα στο επιθυμητό βάθος.

Λόγω της μικροσκοπικής τους δομής επιτρέπουν την εκλεκτική μεταφορά και την ελεγχόμενη απελευθέρωση των δραστικών συστατικών στο κατάλληλο βάθος των σημείων-στόχων. Αυτή ακριβώς η υψηλή διεισδυτική ικανότητα, επιτρέπει την επίτευξη του μέγιστου αποτελέσματος με μικρότερες ποσότητες δραστικών συστατικών, πράγμα που εξηγεί και την έλλειψη παρενεργειών.

XHMIKΟ PEELING (GLUCO PEEL)

Χημικό αντιγηραντικό peel για λιπαρά και μεικτά δέρματα

Επιφανειακό, αντιγηραντικό πήλινγκ για λιπαρά και μεικτά δέρματα. Η δράση του είναι παρόμοια με τα AHAs (Άλφα υδροξυοξέα ή οξέα φρούτων όπως το γλυκολικό και γαλακτικό οξύ) αλλά ως ένας τύπος πολυδροξυοξέων  η γλυκονολακτόνη είναι πιο αποτελεσματικό και ωφέλιμο. Περιέχει 5 ομάδες υδροξυλίων και έχει πιο πολλές ενυδατικές ιδιότητες σε σχέση με τα άλφα υδροξυοξέα που έχουν μόνο μια ομάδα υδροξυλίων. Καθώς είναι μεγάλο μόριο η γλυκονολακτόνη διεισδύει αργά στο δέρμα, χωρίς την έντονη αίσθηση καύσους  που έχουν τα ΑΗΑs.

Η γλυκονολακτόνη έχει επίσης καθαριστικές ιδιότητες για την αντιμετώπιση των προβλημάτων από τη λιπαρότητα, την ακμή, την ροδόχρου και τη σμηγματόρροια.

Διάρκεια 60′
Κόστος 50€

XHMIKΟ PEELING (LACTO PEEL)

Xημικό και αναδομητικό πήλινγκ για ουλές ακμής και τραχύτητα.

Μεσαίο έως επιφανειακό αναδομητικό πήλινγκ για ουλές ακμής και τραχύτητα. Χημικό πήλινγκ με μεγάλη περιεκτικότητα σε γαλακτικό οξύ και γαλακτικό νάτριο.

Tο γαλακτικό οξύ βρίσκεται φυσικά στο δέρμα ως μέρος της μεταβολικής διαδικασίας και βοηθάει στη διατήρηση του pH, του όξινου μανδύα μεταξύ 4,5 και 5,5. Έχει φυσική ενυδατική δράση στο δέρμα μέσω της προσέλκυσης μορίων νερού στην κεράτινη στοιβάδα και ενεργοποίησης της σύνθεσης των κεραμιδίων, βελτιώνοντας και ρυθμίζοντας τη λειτουργία φραγμού του δέρματος.  Το γαλακτικό οξύ είναι επίσης γνωστό ως παράγοντας λεύκανσης του δέρματος καθώς επιτυγχάνει την ομοιόμορφη διασπορά της μελανίνης.

Επιπλέον έχει αντιοξειδωτική δράση και περιορίζει τη δράση της τυροσινάσης, ενζύμου που συμμετέχει στα πρώτα στάδια της μελανογένεσης. Η πιο σημαντική ένδειξή του lacto peel είναι η αποκατάσταση μιας ομοιόμορφης δομής του δέρματος. Μπορεί να βοηθήσει στην μείωση των ουλών και της υπερκεράτωσης

Διάρκεια 60′
Κόστος 50€

XHMIKΟ PEELING (PURE SKIN)

Xημικό πήλινγκ για την ακμή και τα λιπαρά δέρματα.

Επιφανειακό πήλινγκ για την ακμή και τα λιπαρά δέρματα. Αυτή η επαγγελματική θεραπεία συνδυάζει πολλών ειδών οξέα (AHA, BHA, & PHA) και σε μεγάλη περιεκτικότητα φυσικά εκχυλίσματα. Ενσωματώνει το αποκλειστικό μας σύστημα διείσδυσης dmks, που προσφέρει:  ανεκτικότητα κατά την εφαρμογή, υψηλή διείσδυση ελεύθερων οξέων, ελάχιστο ερεθισμό και ερυθρότητα.

Συνέργεια οξέων και φυσικών εκχυλισμάτων για τη θεραπεία προβλημάτων που δημιουργούνται από τη λιπαρότητα, τα μαύρα στίγματα και τους διευρυμένους πόρους. Η εφαρμογή του pure skin peel βελτιώνει την επιδερμική δομή, την υφή και τη χροιά του δέρματος. Το σαλικυλικό οξύ έχει μια ισχυρή αντισηπτική δράση και αποδεδειγμένες  καθαριστικές ιδιότητες. Ομαλοποιεί τη λειτουργία του σμηγματογόνου αδένα και μειώνει τους διευρυμένους πόρους. Δουλεύει συνεργικά με το μανδελικό οξύ και τη γλυκονολακτόνη που είναι επίσης αντιβακτηριακή. Λόγω του μεγάλου μοριακού τους βάρους η διείσδυση στην επιδερμίδα είναι μειωμένη, ενεργώντας στην επιφάνεια του δέρματος βοηθώντας στην εξισορρόπηση του μικροβιώματος.

Η σύνθεσή του αποτελείται, επίσης, από διάφορα φυσικά εκχυλίσματα μεταξύ των οποίων Glycyrrhiza glabra (γλυκόριζα), Artemisia montana(αρτεμισία), Gingko biloba, Centella asiatica, Vaccinium corymbosum (μύρτιλλα), και Rosa canina oil (τριανταφυλλιά). Τα εκχυλίσματα αυτά έχουν πολλαπλές δράσεις όπως αντιοξειδωτική, αντιφλεγμονώδη, αντιμικροβιακή και καταπραϋντική.  Προσδίδει απαλότητα στο τραχύ δέρμα, ενισχύοντας το διαδερμικό φραγμό και αποκαθιστώντας φυσικά την υγεία του δέρματος. Ανακουφίζει και ηρεμεί το δέρμα, μειώνοντας τα προβλήματα της υπερευαισθησίας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια σε νεαρά λιπαρά δέρματα με σοβαρά προβλήματα όπως και σε ώριμα δέρματα.

Διάρκεια 60′
Κόστος 50€