Διοδικό Laser

Το ΔΙΟΔΙΚΟ laser που χρησιμοποιούμε στο SPAnio διαθέτει 5 πιστοποιητικά ένα εκ των οποίων είναι το FDA certificate ( αμερικάνικος οργανισμός υγείας ) όπου έχει εγκριθεί η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα του! Η εφαρμογή είναι εντελώς ανώδυνη, γρήγορη και αποτελεσματική. Διαθέτει ισχυρό σύστημα ψύξης το οποίο εξασφαλίζει μια ανώδυνη θεραπεία καθώς η παγωμένη κεφαλή του που εφάπτεται στο δέρμα φτάνει στους -5ο C προκαλεί αναισθησία και προστατεύει 100% το δέρμα από εγκαύματα. Η σάρωση της κεφαλής (μορφή scanner) στην υπό θεραπεία περιοχή κάνει τις συνεδρίες γρήγορες για αυτούς που δεν θέλουν να χάνουν πολύτιμο χρόνο (full body & full bikini & μασχάλες 45 λεπτά)! Εφαρμόζεται 12 μήνες το χρόνο ακόμα και σε σκούρα δέρματα. Οι συνεδρίες που χρειάζονται για ένα τελικό αποτέλεσμα είναι 6-10 αναλόγως την περιοχή και πραγματοποιούνται ανά 30-40 μέρες. Ανάμεσα στα μεσοδιαστήματα των θεραπειών επιτρέπεται η χρήση ξυραφιού και κουρευτικής μηχανής (για τα σημεία όπου υπάρχει ακόμα τριχοφυΐα) αλλά απαγορεύεται οποιαδήποτε μέθοδος αποκολλά την τρίχα από τη ρίζα (αποτρίχωση με κερί, τράβηγμα με τσιμπιδάκι, κλωστή).

hair-removal-legs-min

ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΟΔΙΚΟ LASER ΑΠΟ ΤΟ LASER ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΤΗ?

  • Το ΔΙΟΔΙΚΟ laser εκπέμπει μονοχρωματικό φως σε μήκος κύματος 810 nm ενώ ο αλεξανδρίτης στα 755nm. Η διαφορά λοιπόν είναι ότι το διοδικό laser έχει μεγαλύτερο μήκος κύματος έτσι στοχεύει και επιδρά σε βαθύτερους θύλακες τριχών!
  • Το ΔΙΟΔΙΚΟ laser χρησιμοποιεί ως σύστημα ψύξης για την προστασία του δέρματος παγωμένη κεφαλή στους -5ο C ενώ ο αλεξανδρίτης χρησιμοποιεί κρύο αέρα. Το σύστημα ψύξης του διοδικού laser λοιπόν καθιστά τη θεραπεία ανώδυνη καθώς η κρύα κεφαλή του προκαλεί τοπική αναισθησία στο δέρμα και αποτρέπει τυχόν εγκαύματα που μπορεί να προκληθούν.
  • Το διοδικό χρησιμοποιείται 12 μήνες το χρόνο.
  • Εφαρμόζεται και σε σκούρα δέρματα ακόμη και το καλοκαίρι.
  • Γρήγορη εφαρμογή κάνοντας σάρωση της εκάστοτε περιοχής (SHR- super hair removal) π.χ. full leg 30’.
    Το διοδικό laser έχει ψηφιστεί από τον FDA ως το GOLD STANDARD της μόνιμης αποτρίχωσης.

ΚΑΛΟΥΤΣΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ – ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΟΣ – LASER EXPERT

Πτυχιακή εργασία –Laser & Ipl. Συγκριτική μελέτη των μεθόδων εφαρμογής τους και των αποτελεσμάτων τους ως προς την αισθητική.

diode-3-min

Ενημερωθείτε για τα προνομιακά πακέτα προσφορών μας και επισκεφτείτε μας για μία δωρεάν και ορθή αξιολόγηση της κατάστασής σας.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Στο SPAnio όσα περισσότερα σημεία επιλέξεις για Laser αποτρίχωση τόσο μεγαλύτερη έκπτωση κερδίζεις!

Στο SPAnio όσα περισσότερα σημεία επιλέξεις για Laser αποτρίχωση τόσο μεγαλύτερη έκπτωση κερδίζεις!