Αποστολές

Αποστολές

Προκειμένου να ολοκληρωθεί η παροχή της υπηρεσίας συναινείτε στη γνωστοποίηση των απαραίτητων στοιχείων σας προς την αντίστοιχη εταιρεία ταχυμεταφορών (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο), ώστε να ολοκληρωθεί η παράδοση.
Σε περίπτωση που τα στοιχεία παράδοσης που καταχωρήθηκαν στη φόρμα δεν είναι σωστά, το www.spaspanio.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τη μη παράδοση.
Χώρες όπου αποστέλλονται παραγγελίες
Το www.spaspanio.gr παραδίδει τα εμπορεύματά του σε όλη την Ελλάδα.
Τρόποι αποστολης
ΕΛΛΑΔΑ – Οι αποστολές παραγγελιών εντός Ελλάδας γίνονται με την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών Γενική Μεταφορική.
Έξοδα αποστολης
Για παραγγελίες άνω των 60 ευρώ, η αποστολή είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα. Για παραγγελίες κάτω των 60 ευρώ, τα έξοδα αποστολής διαμορφώνονται ως εξής:
ΑΤΤΙΚΗ – Οι αποστολές παραγγελιών εντός νομού Αττικής επιβαρύνονται με 3,20€ (ευρώ) ως έξοδα αποστολής.
ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ (ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ) – Οι αποστολές παραγγελιών εντός υπόλοιπης ηπειρωτικής Ελλάδας επιβαρύνονται με 3,70€ (ευρώ) ως έξοδα αποστολής.
ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ – Οι αποστολές παραγγελιών εντός νησιωτικής Ελλάδας επιβαρύνονται με 3,80€ (ευρώ) ως έξοδα αποστολής.
Έξοδα αντικαταβολής
Το κόστος αντικαταβολής είναι 3,90€ (ευρώ) μαζί με τα έξοδα αποστολής ανά παραγγελία.
Χρόνος παράδοσης της παραγγελίας
Οι αποστολές των παραγγελιών πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων, αργιών και γενικών απεργιών.
Η παράδοση των εμπορευμάτων θα διενεργείται εντός 2 έως 5 εργάσιμων ημερών από την ημέρα της από μέρους μας λήψης της παραγγελίας, με εξαίρεση τις περιπτώσεις μη διαθεσιμότητας των εμπορευμάτων.
Οι παραδόσεις γίνονται κατά τις ώρες παράδοσης των συνεργαζόμενων εταιρειών ταχυμεταφορών.
Παρέχουμε την δυνατότητα στους πελάτες να παρακολουθούν την πορεία της παραγγελίας τους μέσω του κωδικού αποστολής της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών, που θα κοινοποιείται στο ενημερωτικό e-mail επιβεβαίωσης αποστολής της παραγγελίας από το www.spaspanio.gr που θα αποστέλλεται στον πελάτη.
Σε περίπτωση αγοράς μέσω πιστωτικής κάρτας, για την διασφάλιση του κατόχου της, η παράδοση της παραγγελίας γίνεται αυτοπροσώπως στον αγοραστή/κάτοχο της κάρτας με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου και της πιστωτικής κάρτας. Εναλλακτικά, μπορεί να παραλάβει την παραγγελία σας, τρίτο οριζόμενο από εσάς πρόσωπο επιδεικνύοντας έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς καθώς και αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο.
Η εταιρία μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την έγκαιρη και προσήκουσα παράδοση των παραγγελιών που πραγματοποιούνται μέσω του www.spaspanio.gr, ωστόσο διατηρούμε την επιφύλαξη ότι η παράδοση της παραγγελίας σας δύναται να καθυστερήσει σε περίπτωση, ενδεικτικά αναφερόμενες, που (α) διαπιστώθηκε ότι το προϊόν κατά τον ποιοτικό έλεγχο έχει ελάττωμα και πρέπει να βρεθεί προϊόν αντικατάστασης (β) υφίσταται γεγονός ανωτέρας βίας, όπως ενδεικτικά ακραία καιρικά φαινόμενα, απεργίες, ή κάθε άλλο γεγονός έξω από τη σφαίρα επιρροής και ελέγχου μας το οποίο δύναται να επηρεάσει τη μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας, (γ) υπάρχει έλλειψη επαρκούς αποθέματος (stock).