ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ :

Σκοπός των θεραπειών είναι η έγχυση δραστικών συστατικών μέσα στο δέρμα ώστε να επιτευχτεί  λιποδιαλυση και ενεργοποίηση του μεταβολισμού για καύση λίπους.

 

  • ΜΗ ΕΝΕΣΙΜΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Με την χρήση αυτοματοποιημένου μηχανήματος διαπερνάμε μέσα στο δέρμα υλικά όπως ενζυμα,φαρμακευτικες ουσίες και παράγωγα σιδηρού ώστε να ενεργοποιηθεί η λιποδιαλυση και ο μεταβολισμός  μας. Εφαρμόζεται ανά δέκα μέρες και ο αριθμός των συνεδριών ποικίλλει ανάλογα με την παθολογική κατάσταση του κάθε ατόμου (στάδιο κυτταρίτιδας – λίπους)

45 λεπτά - 50 ευρώ

Κλείστε ραντεβού

 

  • ΕΝΕΣΙΜΗ ΜΕΣΟΘΡΑΠΕΙΑ

Το πρωτόκολλο της θεραπείας βασίζεται στην μικροεγχυση της κατάλληλης  ουσίας με μια πολύ μικρή ένεση και  δεν αφήνει  ερεθισμό .Έκτος από ένα μικρό οίδημα που υποχωρεί μέσα σε 24 ώρες.

 

45 λεπτά – 60 ευρώ

Κλείστε ραντεβού

 

  • ΝΗΜΑΤΑ ΣΩΜΑ

Η Πολυδιοξανονη είναι ένα ισχυρό νήμα που διαλύεται αυτόματα μέσα στους ιστούς μετά από ένα χρονικό διάστημα το όποιο εξαρτάται κυρίως από το πάχος του νηματος.Αυτο το υλικό χρησιμοποιείται  στην αγγειοχειρουργική τα τελευταία 30 χρόνια. Μπορούν να εφαρμοστούν σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος  δίνοντας θεαματικά αποτελέσματα και ο πόνος είναι ελάχιστος .

(Στήθος –μπράτσα-κοιλιά-μηροί-προσαγωγοί-γλουτοί)

1 ώρα – από  500 ευρώ

Κλείστε ραντεβού

  • SCULPTRA

Πολυγαλακτικο οξυ.βιοδυεγερση σώματος για αποκατάσταση στήριξης και όγκου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail  η τηλέφωνου.