ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΛΑΙΜΟΥ:

Ο ΛΑΙΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΜΑΡΤΥΡΑΕΙ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΟΠΩΣ Η ΗΛΙΑΚΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ.Η ΜΕΙΩΣΗ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΝΗΣ ΚΑΙ Η ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗ ΛΙΠΟΥΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΨΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

 

  • ΧΗΜΙΚΟ ΠΗΛΙΝΓΚ

ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΠΗΛΙΝΓΚ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΞΕΦΛΟΥΔΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΕΙΣΔΥΟΥΝ ΣΤΑ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ.

60 ΛΕΠΤΑ – 80 ΕΥΡΩ

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

  • IPL SKIN REGENERATION

Η φωτοδυναμικη θεραπεία προκαλεί ανάπλαση κολλαγόνου και κυτταρική ανανέωση.

30 λεπτά -50 ευρώ

 

  • ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η ενέσιμη Μεσοθεραπεία προσώπου είναι μια απλή μέθοδος, σύντομη και εντελώς ανώδυνη, Η έγχυση των συστατικών γίνεται με πολύ λεπτές βελόνες που έχουν σχεδιαστεί ειδικά, για να μην υπάρχει σχεδόν καμία ενόχληση.

1 ώρα - 240 ευρώ

Κλειστε ραντεβου

 ΝΗΜΑΤΑ

Το lifting με νήματα PDO είναι μια καινοτόμος και ασφαλής μέθοδος που μειώνει τηχαλάρωση του προσώπου και σώματος, χωρίς να απαιτούνται τομές και χωρίς να τραυματίζονται ιστοί. Χρησιμοποιούνται ευρέως στην αισθητική ιατρική σε όλο τον κόσμο την τελευταία 5ετία. Σκοπός της τοποθέτησής τους είναι η ενίσχυση του δέρματος, μέσω του σχηματισμού ενός υποστηρικτικού πλέγματος που ανορθώνει τους ιστούς που έχουν υποστεί χαλάρωση. Η χρήση τους “πυροδοτεί” τη φυσική δημιουργία κολλαγόνου και ελαστίνης, χαρίζοντας έτσι σύσφιξη και ανάπλαση του δέρματος.

1 ωρα- 300 ευρω

Κλειστε ραντεβου