ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΔΥΣΧΡΩΜΙΑΣ :

 

Οι πανάδες, γνωστές και ως μελάσματα, είναι ένα κοινό δερματολογικό πρόβλημα που χαρακτηρίζεται από τον τοπικό αποχρωματισμό του δέρματος. Οι πανάδες είναι συνηθέστερες στις γυναίκες παρά στους άντρες (μόλις το 10% των ανθρώπων που εμφανίζουν πανάδες είναι άντρες), ιδίως κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης. Στην περίπτωση αυτή οι πανάδες που εμφανίζονται στο πρόσωπο ονομάζονται «μάσκα της εγκυμοσύνης» ή χλόασμα και καθοδηγούνται κυρίως από τις ορμόνες.

Επίσης, πιο επιρρεπή στις πανάδες είναι τα άτομα με σκουρόχρωμο δέρμα, καθώς και όσοι έχουν κληρονομική προδιάθεσή για την εμφάνισή τους, δηλαδή έχουν συγγενείς με πανάδες.

 

 • ΒΙΤΑΜΙΝΗ C

 

Η βιταμίνη C είναι το ασκορβικό οξύ. είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες οι οποίες έχουν ως αποστολή να κλέβουν ηλεκτρόνια από τα κύτταρα του δέρματός μας και να προκαλούν φθορά και γήρανση.ειναι μια πολύ ήπια μέθοδος  για την αντιμετώπιση των πανάδων.

 

1 ώρα – 45 ευρώ

 

κλειστε ραντεβού

 

 

 • IPL ΠΑΛΜΙΚΟ ΦΩΣ

Δεν πρόκειται για δερματικές παθήσεις, αλλά για αισθητικές αλλοιώσεις στην επιφάνεια του δέρματος, που εκδηλώνονται με καφέ ακανόνιστα σημάδια στο πρόσωπο το ντεκολτέ αλλά και τα χέρια. Πολύ καλά αποτελέσματα έχει δείξει η θεραπεία με τη  συσκευή έντονου παλμικού φωτός σε μήκος κύματος 560 νανόμετρα. Με την πρώτη συνεδρία οι καφέ κηλίδες μειώνονται μέχρι και κατά 80-90%. Μετά από ένα μήνα μπορείτε να επαναλάβετε τη θεραπεία.

30 λεπτα – 50 ευρω

 

Κλειστε ραντεβου

 

 

 • ΟΞΕΑ ΦΡΟΥΤΩΝ

Πρόκειται για οργανικές, μη τοξικές ουσίες που ανήκουν στην ομάδα των Α-υδροξυοξέων (ΑΗΑ) και προέρχονται, όπως άλλωστε μαρτυρά το όνομά τους, από τα φρούτα. Τα πιο γνωστά από αυτά είναι το γλυκολικό οξύ, το λακτικό οξύ, το κιτρικό οξύ, το μηλικό οξύ και το τρυγικό οξύ. 

Με το πίλινγκ με οξέα φρούτων:

 • Μειώνονται οι λεπτές ρυτίδες του προσώπου και οι επιφανειακές ουλές από ακμή.
 • Τονώνεται η επιδερμίδα.
 • Βελτιώνεται η τραχιά και σκληρή υφή και το δέρμα γίνεται πιο λείο και πιο απαλό.
 • Απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα, που δίνουν στο δέρμα κουρασμένη και θαμπή όψη.
 • Σβήνουν οι πανάδες και η επιδερμίδα αποκτά ομοιόμορφο χρώμα και φυσιολογική φρεσκάδα.
 • Ενεργοποιείται η παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου, που διατηρούν την επιδερμίδα μας πιο νεανική.
 • Αυξάνεται η κυτταρική ανανέωση.
 • Αντιμετωπίζεται η υπερβολική λιπαρότητα.

60 λεπτα—45 ευρω

Κλειστε ραντεβου

 

 • ΦΥΤΙΚΟ ΠΗΛΙΝΓΚ

Το φυτικό πήλινγκ ακμής είναι ένα μίγμα βοτάνων σε σκόνη που αποτελείται από 11 διαφορετικά βότανα τα οποία εμπεριέχουν φυτοκρυστάλλους στα κύτταρά τους, φύκια, ορυκτά μέταλλα, ένζυμα και βιταμίνες. Μερικά από τα συστατικά που χρησιμοποιούνται είναι το εκχύλισμα από αλόη και χαμομήλι. Κατά την διάρκεια της θεραπείας της ακμής με φυτικό peeling αισθάνεται κανείς ένα ήπιο τσούξιμο ή καύσο το οποίο διαρκεί λίγα λεπτά. Τις επόμενες ημέρες υπάρχει ερυθρότητα καθώς και μικρή ή μεγαλύτερη απολέπιση του δέρματος, ανάλογα με το βάθος του φυτικού peeling και την περιοχή όπου εφαρμόζεται. Βασική προφύλαξη του ασθενούς είναι η αποφυγή της εκθέσεως στον ήλιο και φυσικά η χρήση αντιηλιακού σκευάσματος.

30λεπτα—από 50 ευρω (περιλαμβάνει και την αποθεραπεία μετά από 6 μέρες).

Κλειστε ραντεβου

 

 • ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Μέσα από μια διαδικασία προκαλείται ένας μικροσκοπικός τραυματισμός, σε επίπεδο που φυσικά δεν είναι ορατός, ώστε να ενεργοποιηθεί ο οργανισμός και να «χτίσει» σε αυτό το σημείο κολλαγόνο και ινώδη ιστό. Με τη βαθειά ενυδάτωση που επιτυγχάνεται, το δέρμα δείχνει φανερά αναζωογονημένο και αισθητά πιο απαλό. Με τη χρήση κατάλληλων προϊόντων της εκαστοτε περίπτωσης επιτυγχάνεται η επιθυμητή θεραπεία (πανάδες, αντιγηρανση, ακμή, σύσφιξη).

60λεπτα—από 50 ευρω

Κλειστε ραντεβου