Η σωστή ενυδάτωση του προσώπου είναι ένα θέμα που απασχολεί όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας. Η κεράτινη στοιβάδα αποτελείται από τα κερατινοκύτταρα, επίπεδα επιδερμικά κύτταρα, που συνδέονται μέσω συγκεκριμένων λιπιδίων.

Αυτή η στοιβάδα του δέρματος έχει αξιοσημείωτες προστατευτικές και αμυντικές ιδιότητες έναντι των εξωτερικών επιθέσεων. Μόνο το 10 με 15% από αυτό είναι νερό. Όταν η συγκέντρωσή του σε νερό είναι μικρότερη από 10%, το δέρμα είναι αφυδατωμένο.

Αμέσως κάτω από την κεράτινη στοιβάδα, υπάρχει ένα υδρολιπιδικό φιλμ που καλύπτει την επιφάνεια της επιδερμίδας. Αυτό είναι ένα γαλάκτωμα από νερό και λιπίδια που παράγεται από τους σμηγματογόνους αδένες. Αυτό το υδρολιπιδικό φιλμ σχηματίζει μια προστατευτική επικάλυψη για το δέρμα. Η υδρόφοβη σύνθεσή του (λιπίδια) βοηθά το δέρμα να διατηρεί την ελαστικότητά του, να βελτιώνει την προστασία του και να ρυθμίζει την περιεκτικότητα του νερού στον οργανισμό, εμποδίζοντας την απώλεια νερού από την επιδερμίδα.

Το 20% του νερού του σώματός μας βρίσκεται στο δέρμα. Η ενυδάτωση του δέρματος είναι επομένως απαραίτητη δεδομένου ότι:

  • Το καλά ενυδατωμένο δέρμα είναι ελαστικό και απαλό,
  • το καλά ενυδατωμένο δέρμα έχει λαμπερό χρώμα
  • Η κατάλληλη ενυδάτωση αποτρέπει το τράβηγμα και το αίσθημα κνησμού και προσφέρει καλή άνεση στο δέρμα
  • Θεραπεία με πολυδροξυοξεα

Αποκλειστικές συνθέσεις peelings και προϊόντων επανεπιφανειοποιησης για αποτελεσματική και γρήγορη αναδόμηση του δέρματος. Δεν προκαλείται ξεφλούδισμα και δεν χρειάζεται αποθεραπεία.

Διάρκεια 60 λεπτά κόστος 50 ευρώ

Κλείστε ραντεβού

 

  • Βιταμινη C

 

Η βιταμίνη C καταπολεμά τη γήρανση, χαρακτηρίζεται για την ισχυρή αντιοξειδωτική δράση της και θεωρείται απαραίτητη για τη σύνθεση κολλαγόνου, τη φροντίδα του δέρματος αλλά και την προστασία του από τις ακτίνες του ήλιου.

 

Διάρκεια 60 λεπτά κόστος 50 ευρώ

Κλείστε ραντεβού

 

  • Οξυγονοθεραπεια

Η θεραπεία προσφέρει καθαρό οξυγόνο στο δέρμα το βοηθά να αναπνεύσει ώστε να βελτιωθούν έτσι όλες του οι λειτουργίες. Είναι μια αναζωογονητική θεραπεία η οποία διεγείρει την κυτταρική αναπνοή και αυξάνει τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος. Έχει αντιμικροβιακή και αντιμυκητιασική δράση.

Διάρκεια 60 λεπτά κόστος 50 ευρώ

Κλείστε ραντεβού

 

  • Μεσοθεραπεια

 

Τα τελευταία χρόνια, μία τεχνική που βρίσκει όλο και περισσότερους υποστηρικτές προσφέροντας άμεσα θετικά αποτελέσματα είναι η μεσοθεραπεία. Μία τεχνική με την οποία εκχύνονται σε αρκετά ικανό βάθος της επιδερμίδας διάφορες ουσίες ανάλογως τη θεραπεία που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε!

Διάρκεια 60 λεπτά κόστος 70 ευρώ ( για περισσότερες από μια συνεδρίες η τιμή μειώνεται αντίστοιχα)

Κλείστε ραντεβού

 

  • REHYDRA

Προιοντικη θεραπεία που μπορεί να φτάσει σε βάθος χάρη στα μικρομορια των υλικών κ το συνδυασμό ειδικών μηχανημάτων.

Διάρκεια 60 λεπτά κόστος από 30 ευρώ

Κλείστε ραντεβού