download

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

Η μεσοθεραπεία είναι μια τεχνική κατά την οποία εισχωρούν ουσίες και δραστικά συστατικά στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος εκεί που δεν μπορεί να φτάσει καμία κρέμα! Μπορεί να γίνει είτε ενέσιμη είτε μη ενέσιμη.

  • Λιπόλυση και θεραπεία όλων των ειδών κυτταρίτιδας.

Μια μοναδική θεραπεία για την απόκτηση ενός τέλειου σώματος. Ενεργεί σε διάφορους μηχανισμούς για τη μείωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού, ενεργοποιεί τη λιπόλυση, την παροχέτευση και συσφίγγει το δέρμα. Μόνο ενεργώντας σε όλους αυτούς τους βιολογικούς μηχανισμούς μπορούμε να έχουμε αποτελέσματα, ιδιαίτερα όσον αφορά την κυτταρίτιδα. Τα vectorized hyaluronidase, artichoke και ginkgo biloba μειώνουν τα συσσωρευμένα υγρά γεμάτα τοξίνες, με αποτέλεσμα τη μείωση της αίσθησης πρησμένων και βαριών ποδιών. Tα vectorized lipase, organic silicon(πυρίτιο) και η cafeine ενεργοποιούν τα λιποκύτταρα για να ελευθερώσουν λίπος (λιπόλυση) ενώ η L-carnitine ενεργοποιεί το λιπιδικό μεταβολισμό μέσα στα κύτταρα. Και για να ολοκληρώσουμε τη θεραπεία, το melilotus ενισχύει τα αγγεία για την αποφυγή της επαναδημιουργίας της κυτταρίτιδας, ενώ το hydrocotyle συσφίγγει το δέρμα για αποφυγή της χαλάρωσης από τη μείωση του όγκου.

Διάρκεια 30′
Κόστος 50-120€

* εξαρτάται από τα σημεία υπό θεραπεία, το υλικό και η μέθοδος που θα χρησιμοποιηθεί

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία γίνεται με τη χρήση του dermapen το οποίο διαθέτει κεφαλή με 9 μικροβελόνες αποστειρωμένες και μιας χρήσης και μπορεί να κάνει μέχρι 2000rpm ( 2000 μικρονυγμούς ανά λεπτό). Ο μικροτραυματισμός της επιδερμίδας ενεργοποιεί τον μηχανισμό επούλωσης και επιτυγχάνεται ανάπλαση του δέρματος και ενεργοποίηση του για παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης! Ταυτόχρονα τα δραστικά συστατικά που χρησιμοποιούνται ανά περίπτωση διαπερνούν την επιφανειακή στοιβάδα του δέρματος μέσω των μικρονυγμών και περνούν στα βαθύτερα του στρώματα.

Η ενέσιμη μεσοθεραπεία πραγματοποιείται με μια μικροσκοπική βελόνα ( σε βάθος 1-1,5mm) κατά την οποία εγχύονται διάφορα κοκτέιλ συστατικών ανάλογα πάντα με την ανάγκη κάθε δέρματος στο κυρίως δέρμα. Έτσι εμπλουτίζουμε το δέρμα μας με ότι κρίνεται απαραίτητο ώστε να έχει καλό ανοσοποιητικό απέναντι σε εξωγενής παράγοντες που προκαλούν ανεπιθύμητες βλάβες και βελτίωση των ήδη υφιστάμενων προβλημάτων.